Klantenservice en verkoop
0032 (485) 72 78 77
Openingsuren
MAA–VRI: 08:00–18:00
ZAT: 09:00 - 14:00
Sanitaire installatie Antwerpen
Op zoek naar een sanitair installateur in Antwerpen? Ontdek onze installatiediensten voor verwarming, sanitair en sanitair.

Sanitaire installatie in Antwerpen

De teams van Popan Electro Constructions BVBA zorgen voor alle projecten die te maken hebben met de installatie van sanitaire voorzieningen, het onderhoud en de herstelling ervan in Antwerpen en omstreken. Bent u aan het bouwen of aan het klussen in uw woning? Sanitaire voorzieningen zijn centrale elementen van een leefruimte. Om deze projecten met succes uit te voeren, heeft u de tussenkomst en expertise van een professional nodig. Popan Electro Construction BVBA staat tot uw beschikking om uw sanitaire installatieprojecten in Antwerpen uit te voeren. Wij bieden kwaliteitsservice, hoogwaardige materialen met flexibiliteit en luisteren naar uw wensen.
________ 

Het belang van een kwaliteitsinstallatie

Het sanitair is een van de centrale elementen van een woning. Onjuiste installatie betekent lekken, vochtigheid en schimmel. Om dit te verhelpen, garandeert Popan Electro Constructions BVBA u een professionele interventie die beantwoordt aan uw noden.
Tot onze opdrachten behoren zowel de installatie van uw sanitair als het onderhoud ervan. Daarnaast komen we tussen bij pech of dringende herstellingen.
Onze missies:

✔️ Zorg voor de goede werking van uw installaties zodat ze beantwoorden aan de wettelijke en milieunormen van de sector.
✔️ Bied een betrouwbare service. Wij garanderen onze dienstverlening gedurende de 7 jaar * volgend op de tussenkomst.
✔️ Luisteren naar jou. Door gebruik te maken van onze diensten, komt u in contact met experts die op uw behoeften letten. We optimaliseren de inrichting van uw sanitair om uw comfort en de energie-efficiëntie van uw kamers te verhogen.
✔️ Garandeer scherpe prijzen en blijf trouw aan de bij aanvang van de werken vastgelegde raming.
________ 

Installatie van sanitair aangepast aan uw behoeften

De keuken en de badkamer behoren tot de meest gebruikte kamers in een huis. Het is daarom essentieel om ze gastvrij te maken.
Daarom maakt Popan Electro Constructions BVBA de plannen van uw sanitaire installaties op maat op. Ons doel is om deze plaatsen van leven aangenaam en aangepast aan uw gewoonten te maken.
Onze teams ondersteunen u bij de installatie:

In de keuken
Een inbouwspoelbak, mengkraan of mengkraan, etc.
In de badkamer
Rechthoekig of ovaal bad, douche, wandmontage, zuil of vrijstaande wastafel, etc.
In het toilet
Type en mechanisme van WC, verschillende spoelsystemen, enz.
De materialen die wij leveren zijn aangekocht in België en hebben een garantie tot 7 jaar.*
________

Reparatie: een snelle en efficiënte interventie

lek? Verstopte toiletten? Kranen vervangen? Lekkages kunnen grote schade aanrichten aan uw woning. Door ze snel te spotten en te repareren kan vochtschade en schade worden beperkt.
We grijpen snel in om de schade die een defect sanitair kan veroorzaken te beperken!
Onze diensten zijn meervoudig:
- Ontstoppen van gootstenen of toiletten.
- Sanitaire reparatie. Een reparatieservice voor defect sanitair en vervanging met oplossingen aangepast aan uw behoeften.
- Installatie en vervanging van boilers en gascentrale. Wij vervangen defecte boilers en benzinestations.
________

Verwarming: kies de juiste installatie

Popan Electro Constructions BVBA biedt ook een verwarmingsservice aan.
Of het nu gaat om de installatie, reparatie of vervanging van uw installatie, onze expertise omvat ook gas- en condensatieketels. Verwarming via radiatoren of via de vloer.
Wij bieden u een diepgaande analyse om de meest geschikte verwarmingsoplossing voor uw woning op te zetten. Deze analyse zorgt voor grote energiebesparingen en meer comfort in uw huis.

POPAN ELECTRO CONSTRUCTIONS BVBA 
Antwerpen

UW COMFORT IS ONZE PRIORITEIT. Om aan deze eis te voldoen, past onze service zich aan uw verzoeken en uw beperkingen aan. Bovendien stelt onze jarenlange ervaring in de sector ons in staat om voor elke site de juiste oplossing te bieden. Dit zorgt voor grote energiebesparingen en verhoogt de duurzaamheid van de geïnstalleerde apparatuur.

Belangrijke merken

Hier zijn enkele merken waarmee we werken

Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen om uw vragen te beantwoorden of een offerte op te stellen.
* Wij bieden 7 jaar garantie op onze dienstverlening in het kader van een redelijk gebruik van de installaties en het respecteren van de aanduidingen van de ontstoppingsproducten.
Popan Electro Constructions BVBA verzorgt uw elektrische en sanitaire installaties in Antwerpen: elektrische panelen, verlichting, compliance, verwarming, keukensanitair en badkamersanitair.
Copyright © 2022 - POPAN ELECTRO CONSTRUCTIONS
By elems.io & webshop-solutions.be
Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.