Klantenservice en verkoop
0032 (485) 72 78 77
Openingsuren
MAA–VRI: 08:00–18:00
ZAT: 09:00 - 14:00

OVER ONS
 POPAN ELECTRO CONSTRUCTIONS BVBA

Popan Electro Constructions BVBA is een familiebedrijf actief in Antwerpen. Het bedrijf is in 2013 opgericht door mijn vader en we hebben momenteel drie mensen in dienst. We hebben op veel sites ingegrepen om sanitaire en elektrische installaties uit te voeren, wat de ernst van ons werk aantoont. Het is onze wens om een ​​snelle interventie van hoge kwaliteit te bieden die naar onze klanten luistert.
Links, Popan Nicolae, de vader en medeoprichter
In het midden, Popan Catalin, de zoon, medeoprichter

Popan Electro Constructions BVBA is gespecialiseerd in elektrische en sanitaire installaties. Wij werken op renovatie- en nieuwbouwlocaties.

Een professioneel team tot uw dienst gespecialiseerd in:

✔ upgrade van uw elektriciteitsnet.
✔ realisatie en aansluiting van uw elektrisch paneel.
✔ installatie van buiten- en binnenverlichting.
✔ opstellen van elektrische plannen.
✔ plaatsen van badkamers, toiletten en keukens.
✔ ontstoppen van lekkages en reparaties.
✔ installatie van verwarmings- en verwarmingssystemen.

Onze waarden

_______

Flexibiliteit

We reageren snel en efficiënt op uw behoeften. Verstopte leidingen, elektrische storing of werkzaamheden aan uw elektrisch paneel? Een van onze vereisten is om u zo snel mogelijk en volgens uw beschikbaarheid te helpen. Voor het maken van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Kwaliteit

De duurzaamheid van onze elektrische en sanitaire installaties is essentieel in onze ogen. Een goede installatie is vooral een duurzame installatie waar u jarenlang op kunt rekenen. Om dit doel te bereiken, vertrouwen we op de ervaring van onze teams en op kwaliteitsmaterialen die in België zijn aangekocht. Deze elektrische en sanitaire materialen zijn gegarandeerd, evenals de uitgevoerde installaties.

Communicatie

Samen wordt er gebouwd aan een kwaliteitssite. Uw tevredenheid is onze prioriteit, daarom is het noodzakelijk om tijdens het hele project naar u te luisteren. Het is onze reputatie en vooral het comfort van uw huis. Hiervoor staan ​​onze teams van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 18u klaar om uw vragen te beantwoorden. Er worden voorbereidende werfvergaderingen georganiseerd en we blijven gedurende het hele proces tot uw beschikking.

Verantwoordelijkheid

Veiligheid is een van de eisen van een elektrische installatie en een sanitaire installatie. Wanneer de aannemer ter plaatse tussenkomt, neemt hij zijn verantwoordelijkheid en daarom staan ​​deze gegevens centraal in het werk van Popan Electro Constructions BVBA. We zijn trots op de sites waaraan we hebben gewerkt, omdat ze een bewijs zijn van onze ernst en ons verantwoordelijkheidsgevoel.

Wilt u een bouw- of renovatieproject uitvoeren voor uw woning? Neem contact met ons op om uw vragen te beantwoorden of een offerte aan te vragen.

Popan Electro Constructions BVBA verzorgt uw elektrische en sanitaire installaties in Antwerpen: elektrische panelen, verlichting, compliance, verwarming, keukensanitair en badkamersanitair.
Copyright © 2022 - POPAN ELECTRO CONSTRUCTIONS
By elems.io & webshop-solutions.be
Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.